×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/09/24 - 09:21
  • بازدید : 842
  • تعداد بازدید : 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گوارش و کبد

دعوت سازمان جهانی گوارش از عضو هیئت علمی پژوهشکده بیماری های گواش و کبد در نگارش جدیدترین نسخه گایدلاین بیماری سیلیاک‎

رئیس سازمان جهانی گوارش از دکتر محمد رستمی‌نژاد عضو هئیت علمی پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد به عنوان تنها نماینده ایران و خاورمیانه جهت نگارش آخرین گایدلاین بیماری سیلیاک دعوت بعمل آوردند.

بسم الله الرّحمن الرّحیم

-    رئیس سازمان جهانی گوارش از دکتر محمد رستمی‌نژاد عضو هئیت علمی پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد به عنوان تنها نماینده ایران و خاورمیانه جهت نگارش آخرین گایدلاین بیماری سیلیاک دعوت بعمل آوردند.

-    آخرین گایدلاین نگارش شده در سال 2013 بوده که از آن تاریخ به بعد گایدلاین جدیدی درخصوص تشخیص و درمان بیماری سیلیاک به چاپ نرسیده است.

-    در این گایدلاین آخرین راهکارهای تشخیصی، عوارض و علایم بیماری و در نهایت چگونگی پیگیری و درمان بیماری سیلیاک ارائه شده است. 

-    اعضای هیئت تحریریه این گایدلاین‌ افراد صاحب نظر در زمینه بیماری سلیاک از کشورهای آرژانتین، ایتالیا، هلند، فرانسه، آلمان، استرالیا، آمریکا و ... هستند که با توجه به سابقه پژوهشی آقای دکتر محمد رستمی‌نژاد به عنوان مسئول دپارتمان تحقیقاتی بیماری سیلیاک که بیشترین مقالات در این زمینه  در کشور دارا می‌باشد، دعوت بعمل آمد. این گایدلاین هم اکنون در وب سایت سازمان جهانی گوارش به صورت آنلاین موجود می باشد.

-    بیماری سیلیاک از جمله بیماری‌ های مزمن گوارشی است که در افرادی که از لحاظ ژنتیک مستعد ابتلا به بیماری هستند و در اثر مصرف پروتئین خاص گندم و جو به نام گلوتن ایجاد می‌شود. افراد مبتلا علایم گوارشی و خارج گوارش متنوعی را مانند اسهال، بیوست، نفخ، در شکمی، کاهش وزن، کم خونی و ... نشان می‌دهند. بر اساس نتایج مطالعات انجام شده در کشور حدود یک درصد از افراد سالم جامعه به این بیماری مبتلا هستند. در دپارتمان تحقیقات بیماری سیلیاک سعی می‌شود که جنبه‌های مختلف کلینیکی و پاراکلینیکی بیماری ارزیابی شود تا بتوان راهکارهای مناسب درمان را همگام با دیگر کشورهای پیشرفته ارائه داد. بیماران سیلیاک می‌توانند روزهای شنبه و دوشنبه بین ساعت‌های 8 الی 9 صبح و روزهای چهارشنبه از ساعت 12-9 به درمانگاه تخصصی بیماری سیلیاک واقع در ساختمان جدید پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد مراجعه نمایند.

جهت کسب اطلاع بیشتر می‌توانید به وب‌سایت www.celiac/fa.irو کانال تلگرام @iranceliacمراجعه نمائید.

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 40080
کلید واژه
تنظیمات قالب