×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/04/23 - 15:39
  • بازدید : 693
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مصاحبه با دکتر چالشی به نقل از شبکه بین المللی برون مرزی هیسپان تی وی

ایران، پیشگام در غرب آسیا در مطالعات سرطان

جهان همچنان نگران افزایش تعداد قربانیانی کرونا ویروس است. اما نباید فراموش کرد که سرطان هنوز یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در جهان است و پیشبینی می شود تا سال 2040 ، حدود 28 میلیون مورد جدید سرطان تشخیص داده شود....

ایران ، پیشگام در غرب آسیا در مطالعات سرطان

جهان همچنان نگران افزایش تعداد قربانیانی کرونا ویروس است. اما نباید فراموش کرد که سرطان هنوز یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در جهان است و پیشبینی می شود تا سال 2040 ، حدود 28 میلیون مورد جدید سرطان تشخیص داده شود.

دکتر وحید چالشی یکی از متخصصان جوان ایرانی است که تلاش های حرفه ای خود را در زمینه تحقیقات جهت یافتن راهکارهای  تشخیصی، درمانی بویژه سرطان های گوارش اختصاص داده است.

سرطان پانکراس  یكی از سرطان های گوارش می باشد، معمولا اطراف تومورهای پانکراس یک بافت همبند به نام استروما وجود دارد که تومور را سخت می‌کند و ریز محیط توموری خاص سرطان پانکراس منجر به این موضوع می شود که در برابر شیمی درمانی مقاومت زیادی نشان دهد و امید به زندگی بیمار را به کمتر از 5 سال کاهش می دهد. دکتر چالشی گفت: با استفاده از فناوری نانو، پیشنهاد می شود که می توان داروها را با دوزهای پایین تر و اثر بخشی بهتری تجویز کرد.

هر بیمار بسته به خصوصیات ژنتیکی ، واکنش متفاوتی به داروها نشان می دهد. به گفته دکتر چالشی ، انجام کشت سلولی سه بعدی (3D) با نمونه های خود هر بیمار ،  می تواند منجر به کشف داروی مناسب یا مجموعه داروها در دوزهای مناسب برای هر بیمار با توجه به میزان مصرف آنها شود.

به نقل از شبکه بین المللی برون مرزی هیسپان تی وی

 

برای مشاهده ویدیوی مصاحبه روی تصویربالا کلیک نمایید

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 94386
کلید واژه
تنظیمات قالب