×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

برای مشاهده بیشتر ویدئوهای پیشگیری از بیماری ها با ما در اپلیکیشن روبیکا و آپارات پژوهشکده همراه شوید.
 
 اپلیکیشن غربالگری و تشخیص زودهنگام
تنها با پاسخ به چند پرسش می توانید خود را از نظر بیماری های قلبی-عروقی، کبد چرب، سلامت روان و سرطان های قابل پیشگیری
(سرطان معده، روده بزرگ، رحم، ریه، سینه و پروستات) پایش و تعیین خطر نمایید. 
برای شروع پایش وارد آدرس زیر شوید.

راه ارتباطی ﺑﯿﻤﺎﺭﺍﻥ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ "ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺳﻠﯿﺎﮎ ﻭ ﺍﺧﺘﻼﻻﺕ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﮔﻠﻮﺗﻦ" :

ﺭﻭﺯ ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪ ﻫﺮ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺯ ﺳﺎﻋﺖ ۹ ﺗﺎ ۱۱ ﺟﻬﺖ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﺗﻐﺬﯾﻪ، ﺭﻭﺍﻧﺸﻨﺎﺳﯽ ﻭ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺑﻪ ﺩﺭﻣﺎﻧﮕﺎﻩ ﺳﻠﯿﺎﮎ ﺍﯾﻦ

ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﮐﺰ ﺑﻬﺮﻩ ﻣﻨﺪ ﮔﺮﺩﻧﺪ.

ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺳﻠﯿﺎﮎ ﻭ ﺍﺧﺘﻼﻻﺕ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﮔﻠﻮﺗﻦ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻫﻤﮑﺎﺭ ﺑﺎ ﻣﻌﺎﻭﻧﺖ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭﯼ ﻭﺯﺍﺭﺕ

ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﻣﺮﺟﻊ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﮔﻠﻮﺗﻦ ﺩﺭ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ، ﺩﺍﺭﻭﯾﯽ، ﺁﺭﺍﯾﺸﯽ ﻭ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﻧﯿﺰ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.

شماره تلفن مستقیم جهت رزرو نوبت درمانگاه: ۰۹۳۷۶۱۶۳۶۵۱

راه ارتباطی با مرکز تحقیقات و آزمایشگاه مرجع کشوری بیماری های منتقله از راه آب و غذا :

  1.  تشخیص عوامل بیماریزای عفونی (باکتریایی، ویروسی، انگلی و قارچی) منتقله از غذا، آب، انواع نوشیدنی ها، میوه و سبزیجات با روشهای کشت، فنوتیپی و مولکولی.
  2. تشخیص عوامل بیماریزای عفونی روده ای-گوارشی (باکتریایی، ویروسی، انگلی و قارچی) در روی نمونه های مختلف بالینی بیماران (نمونه مدفوع، بیوپسی معده، بیوپسی روده، استفراغ، خون و سرم).
  3. آنتی بیوگرام و تشخیص مقاومت آنتی بیوتیک و داوریی عوامل بیماریزای عفونی روده ای-گوارشی از جمله تشخیص مقاومت آنتی بیوتیکی و دارویی هلیکوباکتر پیلوری، تشخیص مقاومت آنتی بیوتیکی و دارویی کلستریدیوم دیفیسیل، تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی باکتری های روده ای انتروباکتریاسه.
  4. شناسایی و بررسی اندیکاتورهای آلودگی مدفوعی در نمونه های آب (آب شرب و محیطی) شامل اندیکاتورهای باکتریایی کلستریدیوم پرفرنجنس و اشریشیا کولی.

مسئول مرکز تحقیقات: دکتر عباس یادگار

کارشناس: معصومه عظیمی راد

تلفن: 22432525      داخلی: 503

لیست عوامل بیماریزایی که در آزمایشگاه های این مرکز مورد بررسی قرار می گیرند به شرح زیر می باشد:

  • آزمایشگاه میکروب شناسی:

عوامل باکتریایی: تشخیص میکروب شناسی انواع عفونت های هوازی و بی هوازی، هلیکوباکتر پیلوری، کلستریدیوم دیفیسیل، تشخیص کلستردیوم پرفرنجنز، کلستریدیوم بوتولینیوم، باکتروئیدس، پاتوتیپ های اشریشیا کولی، اشریشیا کولیO157 ، سالمونلا، شیگلا، کمپیلوباکتر، ویبریو کلرا، لیستریا، یرسینیا، پورفیروموناس، بروسلا، استافیلوکوک، انتروکوک، باسیلوس، سودوموناس، آئروموناس، پلیزیوموناس، سیتروباکتر، هافنیا، کرونوباکتر ساکازاکی.

  1. تشخیص و جداسازی عوامل بیماریزای باکتریایی منتقله از غذا در نمونه های بیماران (بیوپسی معده، بیوپسی روده، مدفوع، بزاق دهان) و نمونه های محیطی (آب و مواد غذایی) به روش کشت باکتری و PCR.
  2. تشخیص ژنوتیپ های مختلف ویرولانس عوامل بیماریزای باکتریایی منتقله از غذا در نمونه های بیماران (بیوپسی معده، بیوپسی روده، مدفوع، بزاق دهان) و نمونه های محیطی (آب و مواد غذایی) به روش کشت باکتری و PCR.
  3. انجام آزمایش‌های استاندارد تعیین حساسیت و مقاومت آنتی‌بیوتیکی و دارویی عوامل بیماریزای باکتریایی منتقله از غذا در نمونه های بیماران به روش کشت باکتری، تعیین MIC و PCR.

مسئول آزمایشگاه (میکروب شناسی): دکتر عباس یادگار

کارشناس: معصومه عظیمی راد

تلفن: 22432525      داخلی: 503

 

  • آزمایشگاه تحقیقات هلیکوباکتر پیلوری:
  1. تشخیص و جداسازی هلیکوباکتر پیلوری (H. pylori) در نمونه های بیماران (بیوپسی معده، مدفوع، بزاق دهان) و نمونه های محیطی (آب و مواد غذایی) به روش کشت باکتری و PCR.
  2. تشخیص ژنوتیپ های مختلف ویرولانس هلیکوباکتر پیلوری در نمونه های بیماران (بیوپسی معده، مدفوع، بزاق دهان) و نمونه های محیطی (آب و مواد غذایی) به روش PCR.
  3. انجام آزمایش‌های استاندارد تعیین حساسیت و مقاومت آنتی‌بیوتیکی و دارویی هلیکوباکتر پیلوری در نمونه های بیماران به روش کشت باکتری، تعیین MIC و PCR.

مسئول آزمایشگاه: دکتر عباس یادگار

کارشناس: معصومه قاسمی پور

تلفن: 22432525      داخلی: 503

  • آزمایشگاه تحقیقات کلستریدیوم دیفیسیل، باکتری های بی هوازی و پروبیوتیک ها:
  1. تشخیص و جداسازی کلستریدیوم دیفیسیل (C. difficile) در نمونه های بیماران (مدفوع، بیوپسی روده) و نمونه های محیطی (آب و مواد غذایی) به روش کشت باکتری و PCR.
  2. تشخیص ژنوتیپ های مختلف ویرولانس و ژن های کدکنند توکسین های کلستریدیوم دیفیسیل (C. difficile) در نمونه های بیماران (مدفوع، بیوپسی روده) و نمونه های محیطی (آب و مواد غذایی) به روش کشت باکتری و PCR.
  3. انجام آزمایش‌های استاندارد تعیین حساسیت و مقاومت آنتی‌بیوتیکی و دارویی کلستریدیوم دیفیسیل (C. difficile) در نمونه های بیماران به روش کشت باکتری، تعیین MIC و PCR.
  4. تشخیص و جداسازی سایر باکتری های بیهوازی شامل کلستریدیوم پرفرنجنس، فوزوباکتریوم، باکتروئیدس، لاکتوباسیلوس، بیفیدوباکتریوم، آکرمانسیا موسینیفیلا و باکتری های پروبیوتیک به روش کشت باکتری و PCR.

مسئول آزمایشگاه: دکتر عباس یادگار

کارشناس: معصومه عظیمی راد

تلفن: 22432525      داخلی: 503

 

  • آزمایشگاه تحقیقات میکروبیوم روده و پیوند میکروبیوتای مدفوع (FMT):
  1. انجام پیوند میکروبیوتای مدفوع (FMT) در بیماران دارای عفونت راجعه کلستریدیوم دیفیسیل (rCDI) و بیماری التهابی روده (IBD) به روش کولونوسکوپی.
  2. .بررسی پروفایل میکروبیوتای روده در اهداکنندگان و گیرندگان پیوند مدفوع (FMT) به روشqPCR  و Real-time PCR.
  3. .بررسی پروفایل میکروبیوتای روده در بیماران و افراد سالم به روشqPCR  و Real-time PCR.

مسئول آزمایشگاه: دکتر عباس یادگار

کارشناس مسئول: معصومه عظیمی راد

تلفن: 22432525      داخلی: 503

 

  • آزمایشگاه ویروس شناسی:

عوامل ویروسی: نوروویروس، آدنوویروس، روتاویروس، آستروویروس، ساپوویروس، انتروویروس، ویروس هپاتیت A، ویروس هپاتیت E، بوکاویروس، ویروس هپاتیت B، ویروس هپاتیت C، ویروس هپاتیت D، ویروس HIV، ویروس پاپیلوما، ویروس SARS-CoV-2، ویروس سایتومگالوویروس، ویروس اپشتین بار، ویروس HTLV.

  1. تشخیص عوامل ویروسی در نمونه های بیماران (بیوپسی معده، بیوپسی روده، مدفوع، خون، سرم) و نمونه های محیطی (آب و مواد غذایی) به روش PCR.
  2. تشخیص ژنوتیپ های مختلف عوامل ویروسی در نمونه های بیماران (بیوپسی معده، بیوپسی روده، مدفوع، خون، سرم) و نمونه های محیطی (آب و مواد غذایی) به روش PCR.

مسئول آزمایشگاه (ویروس شناسی): دکتر سیدرضا محبی

کارشناس: شبنم کاظمیان

تلفن: 22432525      داخلی: 503 و 202

 

  • آزمایشگاه انگل شناسی و آب:

عوامل انگلی: آنتاموبا هیستولیتیکا، ژیاردیا لامبلیا، کریپتوسپوریدیوم، سیکلوسپورا، میکروسپورا، بلاستوسیستیس، تخم و لارو کرم های انگلی.

  1. . تشخیص و جداسازی عوامل تک یاخته و کرم های انگلی در نمونه های بیماران (مدفوع، بزاق دهان) و نمونه های محیطی (آب و مواد غذایی) به روش میکروسکوپی و PCR.
  2. تشخیص ژنوتیپ های مختلف ویرولانس عوامل تک یاخته و کرم های انگلی در نمونه های بیماران (مدفوع، بزاق دهان) و نمونه های محیطی (آب و مواد غذایی) به روش PCR.

مسئول آزمایشگاه (انگل شناسی): دکتر حامد میرجلالی

کارشناس: هانیه محمدرحیمی

تلفن: 22432525      داخلی: 503

 

  • آزمایشگاه قارچ شناسی:

عوامل قارچی: قارچ های رشته ای، مخمرها

  1. تشخیص و جداسازی قارچ های رشته ای و مخمرها در نمونه های بیماران (بیوپسی، مدفوع، بزاق دهان) و نمونه های محیطی (مواد غذایی) به روش میکروسکوپی، کشت و PCR.
  2. تشخیص ژنوتیپ های مختلف ویرولانس قارچ های رشته ای و مخمرها در نمونه های بیماران (بیوپسی، مدفوع، بزاق دهان) و نمونه های محیطی (مواد غذایی) به روش کشت و PCR.
  3. انجام آزمایش‌های استاندارد تعیین حساسیت و مقاومت آنتی‌بیوتیکی و دارویی قارچ های رشته ای و مخمرها در نمونه های بیماران به روش کشت، تعیین MIC و PCR.

مسئول آزمایشگاه (قارچ شناسی): دکتر حامد میرجلالی

کارشناس: هانیه محمدرحیمی

تلفن: 22432525      داخلی: 503

 

تنظیمات قالب