به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گوارش و کبد
بازدید رییس مركز مديريت بيماري هاي واگير و رییس اداره بیماری های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آزمایشگاه مرجع کشوری طغیان های میکروبی در پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد
طی جلسه ای که در تاریخ 28 خرداد سال جاری در دفتر دکتر محمد رضا زالی رییس پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد با حضور...
بازدید رییس مركز مديريت بيماري هاي واگير و رییس اداره بیماری های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آزمایشگاه مرجع کشوری طغیان های میکروبی درپژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد
طی جلسه ای که در تاریخ 28 خرداد سال جاری در دفتر دکتر محمد رضا زالی رییس پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد با حضور دکتر محمد مهدی گویا رییس مركز مديريت بيماري هاي واگير و دکتر بابک عشرتی رییس اداره بیماری های منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت برگزار شد، چگونگی روند پاسخ دهی آزمایشگاه مرجع طغیان های ناشی از عوامل میکروبی کشور به منظور بهبود کیفیت و انجام هماهنگی های فی مابین مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
در این جلسه دکتر عباس یادگار مسئول علمی-اجرایی آزمایشگاه مرجع طغیان های میکروبی کشور به همراه همکاران آزمایشگاه دکتر سید رضا محبی متخصص ویروس شناسی و دکتر حامد میرجلالی متخصص انگل شناسی، گزارشی از عملکرد آزمایشگاه، آمار و هزینه های طغیان های سال 96 ارایه کردند.
دکتر گویا با اشاره به امکانات، تجهیزات و سطح علمی و تجربه متخصصین و کارشناسان آزمایشگاه مرجع طغیان های میکروبی کشور در پژوهشکده گوارش، از این آزمایشگاه به عنوان تنها و شاخص ترین آزمایشگاه بررسی طغیان های میکروبی ناشی از عوامل باکتریایی، ویروسی و انگلی منتقله از راه غذا و آب در کشور یاد کردند. همچنین ایشان با اشاره به اهمیت بررسی طغیان های میکروبی در کشور و تاثیر آن بر سلامت و بهداشت مردم ضمن اعلام آمادگی مركز مديريت بيماري هاي واگير وزارت بهداشت جهت رفع مشکلات مالی و برقراری هماهنگی بیشتر مراکز بهداشت کشور با آزمایشگاه مرجع، از خدمات ارزشمند آزمایشگاه مرجع طغیان های میکروبی کشور قدردانی نمودند.
در این جلسه دکتر زالی ضمن اعلام آمادگی کامل آزمایشگاه مرجع طغیان های میکروبی کشور در پژوهشکده گوارش جهت ارایه و ارتقا خدمات و تعامل بیشتر با مركز مديريت بيماري هاي واگير، خواستار حمایت و پشتیبایی مالی بیشتر از سوی مسئولین محترم وزارت بهداشت در این حوزه شدند. همچنین ایشان جهت افزایش آگاهی عمومی و اطلاع رسانی به مسئولین ذیربط در حوزه سلامت و بهداشت کشور، انتشار نتایج طغیان های کشوری از طریق مركز مديريت بيماري هاي واگير وزارت بهداشت را پیشنهاد نمودند. همچنین دکتر حمید اسدزاده معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی پژوهشکده با اشاره به هزینه بسیار بالای پاسخ دهی آزمایشگاه مرجع طغیان ها در سال های گذشته در پژوهشکده، نسبت به بازنگری در نحوه حمایت مالی از سوی مركز مديريت بيماري هاي واگير تاکید کردند.