• تاریخ انتشار : 1403/06/10 - 12:49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تفاهم نامه همکاری ما بین مرکز رشد فناوری های بالینی و شرکت توسعه پارس کیفیت آزما

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده:

این تفاهم نامه همکاری فی مابین: مرکز رشد فناوری های بالینی دانشگاه به نمایندگی  جناب آقای دکتر محمد رضا زالی (ریاست مرکز رشد)

و شرکت توسعه پارس کیفیت آزما به نمایندگی جناب آقای مهندس امین نوری(مدیر عامل)  در تاریخ 1403/06/10 منعقد گردید.

موضوع تفاهم نامه همکاری مشترک در تبادل اطلاعات و امکانات, استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های علمی و فنی, پژوهشی, آموزشی, فناوری و آزمایشگاهی به شرح ذیل  می باشد.

• استفاده مطلوب از توانمندی های آزمایشگاه و مرکز در اجرای پروژه های تحقیقاتی و کاربردی مشترک مورد نیاز در حوزه تولید تجهیزات پزشکی.
  • کمک به استاندارد سازی تولید تجهیزات پزشکی.
  • کمک به شرکت های تولید کننده تجهیزات پزشکی جهت ارتقا کیفیت محصولات تولیدی با انجام آزمون های روز دنیا.
  • همکاری در تدوین استاندارد ملی برای محصولات تولیدی در حوزه تجهیزات پزشکی.
  • برنامه ریزی و اجرای برنامه های آموزشی بر اساس نیاز صنایع فعال در حوزه تجهیزات پزشکی.
  • ارائه خدمات فنی مهندسی تخصصی در موضوعات مورد نیاز صنایع فعال در حوزه تجهیزات پزشکی.
  • همکاری در برگزاری همایش, کنگره های تخصصی و نمایشگاه های بین المللی.
  • همکاری در زمینه تست و آزمون دستگاه های پزشکی در جهت ارتقای کیفیت این محصولات.

همچنین مدت این تفاهم نامه یکسال پس از تاریخ امضای طرفین خواهد بود.

• گروه خبری : آرشيو اخبار,آرشيو مطالب,ارشيو