×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/05/10 - 10:59
  • بازدید : 1483
  • تعداد بازدید : 48
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی:

برگزاری کارگاه آموزشی،آزمایشگاهی و منطقه ای سازمان بهداشت جهانی در پژوهشکده بیماری‌های گوارش وکبد

دکتر مسعود آل بویه عضو هیات علمی این پژوهشکده ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این کارگاه پنج روزه توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO)با همکاری پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد، مرکز تحقیقات بیماری‌های منتقله از آب و غذا مرکز کنترل بیماری‌های وزارت بهداشت و آزمایشگاه مرجع سلامت کشور 11 تا 15 مرداد ماه...

بسم الله الرّحمن الرّحیم

روابط عمومی دانشگاه: کارگاه  آموزشی، آزمایشگاهی و منطقه ای سازمان بهداشت جهانی درخصوص بیماریهای منتقله از راه آب و غذا و مقاومت میکروبی 15- 11  مردادماه در پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه برگزار می‌شود.

دکتر مسعود آل بویه عضو هیات علمی این پژوهشکده ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این کارگاه پنج روزه توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO)با همکاری پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد، مرکز تحقیقات بیماری‌های منتقله از آب و غذا مرکز کنترل بیماری‌های وزارت بهداشت و آزمایشگاه مرجع سلامت کشور 11 تا 15 مرداد ماه در پژوهشکده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.

وی هدف از برگزاری کارگاه مذکور را تقویت مطالعات نظارتی و کنترلی بیماری‌های منتقله از طریق آب و غذا و همچنین بررسی افزایش مقاومت‌های دارویی و آنتی‌بیوتیکی عوامل دخیل در بروز طغیان‌های مرتبط از سوی مدرسان سازمان بهداشت جهانی برشمرد.

دکتر آل بویه خاطرنشان کرد در این کارگاه آموزشی معاونان بهداشتی و متخصصان اپیدمیولوژیست استان‌های سراسر کشور، مسوولان مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، همکاران دامپزشک و بهداشت محیط و متخصصان آزمایشگاهی حضور خواهند داشت.

گفتنی است علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 22432518 تماس حاصل کنند.

خبرنگار :فاطمه اسدبیگی

تاریخ:7/5/94

کدخبر: 13940398

  • گروه خبری : اخبار عمومی,آرشيو اخبار,ارشيو
  • کد خبر : 21933
کلید واژه
تنظیمات قالب