روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی:
برگزاری کارگاه آموزشی،آزمایشگاهی و منطقه ای سازمان بهداشت جهانی در پژوهشکده بیماریهای گوارش وکبد
دکتر مسعود آل بویه عضو هیات علمی این پژوهشکده ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این کارگاه پنج روزه توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO)با همکاری پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد، مرکز تحقیقات بیماریهای منتقله از آب و غذا مرکز کنترل بیماریهای وزارت بهداشت و آزمایشگاه مرجع سلامت کشور 11 تا 15 مرداد ماه...
بسم الله الرّحمن الرّحیم
روابط عمومی دانشگاه: کارگاه آموزشی، آزمایشگاهی و منطقه ای سازمان بهداشت جهانی درخصوص بیماریهای منتقله از راه آب و غذا و مقاومت میکروبی 15- 11 مردادماه در پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه برگزار میشود.
دکتر مسعود آل بویه عضو هیات علمی این پژوهشکده ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این کارگاه پنج روزه توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO)با همکاری پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد، مرکز تحقیقات بیماریهای منتقله از آب و غذا مرکز کنترل بیماریهای وزارت بهداشت و آزمایشگاه مرجع سلامت کشور 11 تا 15 مرداد ماه در پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار میشود.
وی هدف از برگزاری کارگاه مذکور را تقویت مطالعات نظارتی و کنترلی بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا و همچنین بررسی افزایش مقاومتهای دارویی و آنتیبیوتیکی عوامل دخیل در بروز طغیانهای مرتبط از سوی مدرسان سازمان بهداشت جهانی برشمرد.
دکتر آل بویه خاطرنشان کرد در این کارگاه آموزشی معاونان بهداشتی و متخصصان اپیدمیولوژیست استانهای سراسر کشور، مسوولان مرکز مدیریت بیماریهای واگیر، همکاران دامپزشک و بهداشت محیط و متخصصان آزمایشگاهی حضور خواهند داشت.
گفتنی است علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 22432518 تماس حاصل کنند.
خبرنگار :فاطمه اسدبیگی
تاریخ:7/5/94
کدخبر: 13940398