×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/07/10 - 10:18
  • بازدید : 793
  • تعداد بازدید : 51
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
نهمین کنگره بیماریهای پانکراتوبیلیاری با حضور دکتر زالی رئیس پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد

آغاز بکار نهمین کنگره بین المللی پانکراتوبیلیاری

نهمین کنگره بیماریهای پانکراتوبیلیاری با حضور دکتر زالی رئیس پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد و جمعی از متخصصان و اساتید داخلی و خارجی در سالن آمفی همایش پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز بکار کرد.

آغاز بکار نهمین کنگره بین المللی پانکراتوبیلیاری

نهمین کنگره بیماریهای پانکراتوبیلیاری با حضور دکتر زالی رئیس پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد و جمعی از متخصصان و اساتید داخلی و خارجی در سالن آمفی همایش  پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز بکار کرد.

در افتتاحیه این کنگره سه روزه آخرین دستاوردهای پزشکی در زمینه بیماری پانکراتوبیلیاری مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

دکتر امیرهوشنگ محمدعلیزاده فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد و دبیر علمی کنگره در افتتاحیه این کنگره برگزاری همایشها را فرصت مناسبی برای تبادل و به روز رسانی اطلاعات برای متخصصان دانست و افزود: در این همایش آخرین اطلاعات و دستاوردهای علمی مورد نیاز متخصصان در قسمت های مختلف به اشتراک گذاشته می شود و کلیه متخصصان اعم از گوارش ، هماتولوژی و انکولوژی ، جراحان ، پاتولوژیست ها ، رادیولوژیست ها و ... که علاقمند برای به روز رسانی اطلاعات علمی و پژوهشی خود هستند از مهمترین گروههای هدف کنگره هستند.

وی افزود: تشخیص و درمان بیماریهای پانکراتوبیلیاری تنها به ERCP  محدود نمی شود برای تشخیص دیگر عوارض از جمله سرطان پانکراس، توده های پانکراس، سنگ های مجاری صفراوی روشهایی مانند اندوسونوگرافی امروزه بسیار کاربرد دارند.

در ادامه این کنگره دکتر محمدرضا زالی رییس پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه برگزاری این کنگره را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود : تشخیص کلانژیوکارسینوما یک مبحث بسیار مهم است و نیازمند همکاری گروههای مختلف علمی جهت بالا بردن شانس زندگی بیمار است.

وی خاطر نشان کرد :شانس ابتلای افرادی که دیابت دارند و چاق هستند و کسانی که سیگار مصرف میکنند و افرادی که بیماری هپاتیت بی و یا سی را دارند در آنها بسیار بالا است.

وی در ادامه افزود : با توجه به اهمیت تشخیص بیماری و از طرفی عدم وجود آمار دقیقی از این بیماری در کشور بکارگیری روشهای نوین پزشکی در تشخیص اولیه این بیماری بسیار اهمیت دارد که این پژوهشکده در حال حاضر توانایی تشخیص مراحل مختلف آن را دارد.

در وی افزود: مشکلاتی در تشخیض بیماری و همچنین نحوه ی درمان آن وجود دارد که باعث میشود شانس زنده ماندن بیماران بسیار کم شود.

گفتنی است کنگره مذکور از امروز صبح در سالن همایش پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه شروع بکار کرد و تا روزهای 8 و 9 نیز ادامه دارد.

 

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 36762
کلید واژه
تنظیمات قالب