اطلاعات "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1403/05/02 - 11:00
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارزیابی و بازدید معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی (دفتر نوآوری سلامت)

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گوارش و کبد

ارزیابی و بازدید معاونت محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت (دفتر نوآوری سلامت) جهت اخذ مجوز مرکز نوآوری گوارش و کبد در روز سه شنبه مورخ 1403/02/05 با حضور جناب آقای دکتر حمید رضا مقیمی مدیر امور فناوری معاونت تحقیقات و فناوری و آقای دکتر صادقی معاون توسعه مدیریت پشتیبانی پژوهشکده و ارزیابان محترم جناب آقای دکتر عطالله پورعباسی (دانشگاه علوم پزشکی تهران) و سرکار خانم مهندس خیرالهی(دفتر توسعه فناوری سلامت) صورت گرفت.

آقای دکتر صادقی مطرح کردند:  جهت اخذ مجوز مرکز نوآوری گوارش و کبد به منظور گسترش فعالیت های نوآورانه و ایجاد فضای کسب و کار در حوزه تجهیزات پزشکی و دارویی مرتبط با گوارش و کبد،شرکت ها می توانند در این مرکز نوآوری گوارش و کبد مستقر شوند. در حال حاضر تعدادی شرکت دارویی, و مواد ضدعفونی کننده آندوسکپی درخواست استقرار در این مرکز نوآوری را دارند.

در ادامه افزودند: هدف این است، که از ظرفیت فضاهای آزاد سازمان های دولتی در جهت حمایت از واحد های نوآور در مرکز رشد و مرکز نوآوری استفاده کرد.

دکتر صادقی یادآور شد: در حال حاضر با توجه به فضای آزادی که حدود 6 هزار متر مربع می باشد 3 هزار مترمربع , برای مرکز رشد فناوری های بالینی اختصاص داده شده است.که در این مرکز رشد فناوری های بالینی 24 واحد فناور مشغول فعالیت هستند.  و فضایی حدودی 2 هزار متر مربع تا 3 هزار مترمربع برای مرکز نوآوری گوارش و کبد در نظر گرفته شده است.

پس از اتمام جلسه، بازدید میدانی از فضای مرکز رشد فناوری های بالینی و فضای مرکز نوآوری گوارش و کبد در ساختمام پژوهشکده صورت گرفت.

• گروه خبری : آرشيو اخبار,آرشيو مطالب,ارشيو
کلید واژه