• تاریخ انتشار : 1403/04/10 - 13:08

امضای تفاهم نامه همکاری پژوهشکده و جهاد دانشگاهی

با انعقاد تفاهم نامه ای: همکاری پژوهشکده و جهاد دانشگاهی با تأکید بر توسعه همکاری های علمی و فناوری دو مجموعه

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گوارش و کبد، امروز یکشنبه 10 تیرماه، در نشستی با حضور جناب آقای دکتر محمد رضا زالی ریاست پژوهشکده  و جناب آقای حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی , دکتر امیر صادقی معاون توسعه , مدیریت و پشتیبانی پژوهشکده ,دکتر یعقوب فتح الهی معاون پژوهش و فناوری، امیر طهرانچی مدیر کل حوزه ریاست، دکتر ابوالقاسم رئیسی مدیرکل روابط عمومی جهاددانشگاهی  و جمعی از متخصصان و پژوهشگران این پژوهشکده، به منظور هم افزایی و همکاری‌های مشترک و استفاده از ظرفیت‌های مشترک آموزشی، پژوهشی و فناورانه در حوزه سلامت گوارش و کبد،تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری به امضای طرفین رسید.

استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی و فنی، پژوهشی، آموزشی و فناوری به خصوص همکاری‌های مشترک در حوزه فناوری و ساخت ملزومات آزمایشگاهی و تجهیزات آندوسکوپی، گسترش خدمات و ملزومات حوزه غربالگری بیماری‌های غیر واگیر و سرطان‌های قابل پیشگیری، در زمینه تأسیس و راه اندازی دوره‌های آموزشی، اعلام نیازهای فناورانه صنایع فعال در حوزه تجهیزات پزشکی، استفاده از توانمندی‌های جهاددانشگاهی در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی کاربردی مورد نیاز در حوزه بومی سازی، مهندسی معکوس، پیاده سازی و بهینه سازی در تجهیزات پزشکی و ... از جمله مواردی بود که طرفین در این تفاهم‌نامه بر آن تأکید کردند.

• گروه خبری :

تصویر