• تاریخ انتشار : 1402/10/04 - 13:47
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید و ارزیابی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی از مرکز رشد فناوری های بالینی

ارزیابی و بازدید میدانی معاونت محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت (دفتر نوآوری سلامت) جهت اخذ مجوز مرکز رشد فناوری های بالینی گوارش و کبد در روز دو شنبه مورخ 1403/10/04

با حضور جناب آقای دکتر حمید رضا صادقی(معاون توسعه مدیریت پشتیبانی پژوهشکده ) خانم دکتر روستا و ارزیابان محترم جناب آقای دکتر رضا مساعد (معاون محترم تحقیقات و فنآوری دانشگاه علوم پزشکی ارتش)

آقای دکتر منصور شمسی پور(رئیس محترم کارآزمای بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران)  و سرکار خانم مهندس بهناز دادخواه (کارشناس دفتر توسعه فناوری سلامت) صورت گرفت.

مراکز رشد یکی از مهمترین زیر ساختهای هوشمند برای ایجاد اقتصاد دانش محور محسوب میشوند . لذا ارزیابی سالانه مراکز رشد فناوری از اهمیت خاصی برخوردار است . که این امر در شناسایی نقاط قوت، ضعف و بررسی و آشنایی با ظرفیت و زیرساختهای موجود اعم از فضا، مستندات و ذینفعان و غیره، یاری رسان خواهد بود تا اقدامات مناسبتری در راستای توسعه فناوریهای سلامت از مسیر مراکز رشد صورت گیرد. برنامه ریزی برای بازدیدهای میدانی توسط دفتر توسعه فناوری سلامت صورت خواهد پذیرفت .

• گروه خبری : آرشيو اخبار,آرشيو مطالب,ارشيو,گالری