• تاریخ انتشار : 1403/02/09 - 15:04

رو نمایی از سه محصول فناورانه تولید داخل در مرکز رشد فناوری بالینی دانشگاه

در افتتاحیه مرکز رشد فناوری های بالینی و مرکز نوآوری گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سه محصول فناورانه تولید داخل در تاریخ 9 اردیبهشت ماه سال جاری رو نمایی گردید.

دکتر امیر صادقی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه و رییس بخش گوارش و کبد بیمارستان طالقانی, مرکز رشد فناوری‌های بالینی را با ارایه یک مدل تحقیقات محور و پتانسیل علمی بالا، یکی از پیشتازان تولید دانش در حوزه سلامت دانست.

وی هدف از راه‌اندازی این مرکز را حمایت از بنگاه‌های نوآور و کارآفرین و تبدیل ایده‌ها به محصولات مبتنی بر نوآوری، بازاریابی و تجاری سازی در بازارهای داخلی و بین المللی و کمک به ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان، خودکفایی در تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی و به حرکت درآوردن چرخ های اقتصاد ملی اعلام کرد.

درادامه  به معرفی و رونمایی  سه محصول نوآورانه تولید داخل با حضور ریاست دانشگاه ,ریاست پژوهشکده و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه پرداختند.

نام شرکت: شرکت زیست تشخیص سنجه

محصول: کیت تشخیص همزمان آنتی ژن هیلکوباکتر پیلوری و خون مخفی در مدفوع

نام شرکت: فن آوری هوشمند آتیه سورین

محصول :اپلیکیشن کلیناپ

یک محصول فناورانه در حوزه سلامت با تاکید بر غربالگری و چکاپ های هوشمند پزشکی می باشد.

این اپلیکیشن , به عنوان یک پلتفرم قابلیت استفاده به عنوان دستیار پزشک,ابزار جمع آوری داده ها در پژوهش های با حجم نمونه بالا,آموزش سلامت در جامعه و پرونده الکترونیک سلامت را نیز دارد.

آدرس اپلیکیشن: clinup.ir

نام شرکت: بهبود سلامت ایکاد

محصول: فورسپس بیوپسی

این محصول در دو مدل آندو به طول 1600 میلیمتر و کولون با طول 2300 میلیمتر می باشد.و به شکل

دندانه دار و بدون دندانه,جهت برداشت نمونه از مجاری گوارشی می باشد. این محصول تولید داخل بوده و دارای استاندارد می باشد.

• گروه خبری : آرشيو اخبار,آرشيو مطالب,ارشيو