اطلاعات "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1403/07/11 - 14:58

نشست شورای سیاست گذاری جشنواره نوآوری و فناوری سلامت

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده به نقل از کمیته تحقیقات دانشجویی پژوهشکده:

در این نشست که روز چهارشنبه مورخ 1403/07/11 ساعت 8 صبح در پژوهشکده برگزار شد. جناب آقای دکتر امیر صادقی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی پژوهشکده, جناب آقای دکتر حمید یزدانی مدیر کل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش، دکتر آسو شجاعی ناظر کشوری برنامه نویسی و عضو تخصصی دبیرخانه هوش مصنوعی ،دکتر مسلم تقی زاده دبیر علمی جشنواره نوآوری و فناوری سلامت  ، خانم دکتر بهلولی و خانم پهلوان زاده به بحث و تبادل نظر در زمینه های مشترک پرداختند.

نشست شورای سیاست‌گذاری جشنواره فناوری و نوآوری سلامت با محوریت "امیدآفرینی" و با همکاری وزارت بهداشت و درمان و وزارت آموزش و پرورش در پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.این جشنواره که به دنبال جذب ایده‌های نوین در دو محور دانشجویی و دانش‌آموزی است.با رویکردی مسأله‌محور و با تأکید بر مهارت‌های نرم مانند تفکر انتقادی و کار تیمی طراحی شده است. هدف اصلی جشنواره، ایجاد امید و انگیزه در نسل جوان برای ارائه راهکارهای نوآورانه در حوزه سلامت و ارتقای کیفیت خدمات درمانی است، تا از این طریق آینده‌ای روشن‌تر در سلامت جامعه ترسیم شود.

در انتهای این نشست بازدید میدانی از ظرفیت ها، آزمایشگاه ها و امکانات موجود در  پژوهشکده و همچنین از شرکت های مستقر در دفاتر,کارگاها و اتاق تمیز مرکز رشد فناوری های بالینی انجام شد.

• گروه خبری : آرشيو اخبار,آرشيو مطالب,ارشيو,گالری
کلید واژه